Analisten gaan uit van recordomzet Aalberts N.V.

Fors dividend Aalberts N.V.

Beleggers in het aandeel Aalberts N.V. kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Aalberts N.V. tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1.13 euro verwacht. Aalberts N.V.'s dividendrendement komt hiermee uit op 3.07 procent. Het doorsnee dividend van de gediversifieerde industriele bedrijven ligt op een prima 2.46 procent.

Dividendrendementen Aalberts N.V.

aandelenanalyses

Morgen presenteert het Nederlandse Aalberts N.V. haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2023 komt de omzet van het bedrijf uit volgens de analisten uit op 3.33 miljard euro. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2022 toen het concern 3.23 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Aalberts N.V. in beeld plus taxaties 2023

koersdata

De analisten gaan voor 2023 uit van een nettowinst van 342 miljoen euro. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 3.21 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 11.48.

Laatste koersdoelen rond de 44 euro

Laatste adviezen:
  • HSBC
  • Berenberg
  • Morgan Stanley
    Deze effectenhuizen brachten onlangs taxaties voor het aandeel naar buiten.

    De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 4.07 miljard euro.

    Om 11.22 staat het aandeel 0 procent lager op 36.85 euro.

    Historische beurskoersen aandeel Aalberts N.V.

    koersdata aalbertsn.v.

    Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
    nieuws@analist.nl

    Copyright analist.nl B.V.
    All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.