Analisten gaan voor 2024 uit van stijging omzet Hellofresh

Morgen gaat Hellofresh haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Unable To Collect Data For The Field 'Tr.Headquarterscity' And Some Specific Identifier(S). op 7.83 miljard euro. Dit is licht meer dan de totale baten over 2023 toen het concern 7.6 miljard euro ontving.

Historische omzetten en resultaten Hellofresh in beeld plus taxaties 2023

beurskoers

Hellofresh reclame Apeldoorn ©

Hellofresh
Hellofresh


De analisten gaan voor 2024 uit van een nettowinst van 31 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 20 cent. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 27 uit.

Het gros van de analisten gaan er vanuit dat het bedrijf geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividend van de supermarkten ligt op een prima 2.14 procent.

Laatste koersdoelen rond de 8 euro

Meest actuele adviezen:
  • Citigroup
  • JP Morgan
  • Stifel
    Deze aandelenhuizen publiceerden recent taxaties voor het aandeel.

    De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 927.16 miljoen euro.

    Historische koersen aandeel Hellofresh

    beurskoers hellofresh

    Het aandeel werd maandag het laatst op 5.4 euro verhandeld.

    Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
    nieuws@analist.nl

    Copyright analist.nl B.V.
    All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.